tegenhanger bitcoin

In feite blijft er een vordering op de Centrale bank totdat het geld wordt opgenomen chartaal of in de vorm van kredietverlening. Het eenvoudige Paint is toereikend. Prognose week 51 De prognose van vorige week kunnen we doorschuiven naar komende week. In dit scenario past nog een hyperbolische stijging zoals einde jaren 90, maar nu een op een kleinere schaal. Zeker wanneer er een event voor het jaareinde. Aannemelijk is dat de 2011-crash een fractal is, maar de crashes van 1987, en 2008 kunnen ook een beeld schetsen wat komen gaat. Zij hebben de regels sterk versoepeld en zelfs af en toe een oogje dichtgeknepen voor de risico's in hun hunkering naar exhorbitante winst. Ondanks de zijwaartse beweging was de top in deze Minor op dag 4, waarna een neerwaartse driehoek werd gevormd. Nu we het doel voor de 2e helft van het jaar hebben geformuleerd, kan het zijn dat we geheel van ons voetstuk afvallen wanneer het onjuist. We moeten de top timen! Tot maart lijkt een crash dan ook nog niet te verwachten. Dan zou de crash nu zijn aangevangen in een niet aflatende daling startend met een breakaway gap.l.vrijdag.

Tezuka School Of Animation Vol 1 Pdf

De eerste index welke last zou moeten krijgen van de rente stijging in de VS is de small cap Russell 2000. Prognose week 41 Wederom lijkt zich een tegenhanger bitcoin bergparabool te vormen, zoals we al enkele hiervoor gezien hebben. En waar het stopt? Negatieve rente maakt obligatiehouders kopschuw. In de 5 minutengrafiek kwamen donderdag en vrijdag gelijke patronen voor. Er moet nog een bodem waarde komen in de Oscillator. We hebben een nieuwe wensgedachte. Bij deze hoge financiering heeft de markt er baat bij dat de koersen stijgen. Immers dat was nog altijd de top in 2007 voor de grote correctie. De Cycle startte in 2011 per 23-9 nu per 24-8 een maand verschil. Maar u weet op deze site vindt u geen beschrijvend commentaar, maar opinierend en altijd met een analyse. De originele backspread hebben we al eens uitgelegd.


Das Kapital: FNV leert het nooit

Het is verbazingwekkend hoe afgelopen dagen de koersbeweging van de AEX synchroon liep met 2011. Want aannemelijk is dat.4 maandag in de ochtend wordt afgemaakt op het niveau van AEX 430. We hebben u in 2013 groot, groter, grootst voorgehouden. Opwaarts het komende halfjaar blijft het uitgangspunt. In september is de Kitchin 31 maanden. Dan zou de daling duidelijk stoppen boven de bodem van 29-9. Daarna mogelijk nog 1x opwaarts en binnen de wig blijven.


Onderweg.(zie maandgrafiek) De gemiddelde lengte naar de top.127 dgn. Wij blijven volharden in 4 GrandCycles in een Kitchin. En dat kan alleen wanneer de VS en Europa nieuwe kredietlijnen onder voorwaarden ontvangen van het IMF. Inmiddels schijnt dat alles minder gevaarlijk te zijn. De keuze daarin is moeilijk en daartoe gebruiken we ons meetinstrument de Ultimate Oscillator. Er volgen uit het schema van de GrandCycle tegenhanger bitcoin s 2 keuzes: er volgt een langere of een kortere GrandCycle. Prognose week 34 Het wordt nu erop of eronder voor ons scenario. Daar is dan de achilleshiel van de cyclische analyse. Wellicht herhaalt zich een gelijke verrassing als Brexit. Eventueel een bearische Wolfe Wave. Prognose week 40 We kunnen heel kort zijn. Toen Tsipras sprak van een referendum, werden de onderhandelingen afgebroken.


Hoe herken je een psychopaat en wat drijft hem

In de weekgrafiek lijkt juni 2012 na 255 dagen veel meer een bodem te markeren. Waarom dan niet.g.v. Een stijgende Yuan verzwakt de exportpositie. Is in de DAX al meer vrees geprijsd dan in de AEX? Dat is het scenario wat we voorlopig aanhouden. 2015 AEX 420 als bescherming(backed)voor het geval het allemaal hoger gaat gedurende 2015. .


Laatste nieuws Isra l-Iran: een militaire aanval

Dom want het is juist de liquiditeit en tegengesteld de illiquiditeit van de markten die de bewegingen geven. We denken linea recta down. H S patronen worden bestreden. Of er is woensdag een Minute (regel V) van 13 dagen tegenhanger bitcoin neergezet. We zien dat ook in de periode van 19Toen was het dat de rente daalde en men op zoek was naar lucratieve investeringen. Eens zal het vertrouwen in de dollar en euro weg worden gevaagd door de monetaire inflatie. Osci die nog altijd onderin bivakkeert. Het vertrouwen blijft en we blazen de zaak nog verder op met als gevolg dat niet door groei maar door een verdere verhoging van de arbeidsproductiviteit en lastenverhoging een samenleving ontstaat met veel uitvallers.


Zelfs de beperkende vloer wat tegenhanger bitcoin betreft het opkopen van obligaties met negatieve rente werd weggehaald. Analyse moet dan zijn: waarop ontstaat illiquiditeit? Dan moet de AEX maandag of dinsdag steun vinden op lijn B-D. Speculatie op een daling werd teniet gedaan door de rente op de leningen hiertoe gelijk te stellen aan de waarde daling, waarop speculatie weinig zin had. Als finish lijkt er een collaps van enkele dagen in de maak. De neerwaartse krachten zijn groot en brengt ons naar de analyse van de GrandCycle, waarbij we veronderstelden dat slechts een Primary volgt na de 20-1 bodem. De vorige keer werd de kredietruimte gebruikt om staatsobligaties uit eigen land op te kopen.


Best 4, hour Trading, strategy

Ook het leverancierskrediet van de Neuro-landen daalt. Wat dat betreft hebben we nog niets geleerd van de crisis na de 1e industriele revolutie. Zonder voorafgaande hoogmoed geen diepe val. Kan de Euro dat wel dragen? Het wrange is dat Griekenland heeft moeten bloeden voor de wankele positie van de banken en Euro in 2011/2012. Veel geld bij een kleine groep creeert luchtballonnen. In 2012 werd de diamant niet neerwaarts afgemaakt. In augustus 2017 telden we een Primary van 54 dagen. Want ook tegenhanger bitcoin de Zwitsers krijgen te maken met een sterke krimp nu zij zichzelf uit de markt prijzen. Als afleidingsmanoeuvre beklaagt Lagarde zich dat de president van de SNB niet heeft overlegd met haar. Een steeds weer repeterend systeem wordt de das omgedaan door een overvloed aan liquiditeiten. De geldverruimingen brachten de aandelen naar speculatieve hoogten.


tegenhanger bitcoin

De markt dekt zich in op een mogelijk defaultscenario met een sterk oplopende CDS premie als gevolg. Er is pas 1 maand een score van. Trump zal de aandacht voor de muur, nu hij lijkt bakzeil te halen, moeten afleiden. Zoiets moet het worden lijkt ons. We hebben de Minor verplaatst van 1-6 naar 7-6. Zeker er is voldaan aan de voorwaarden te weten LowestLow in.osci en positieve divergentie. Alles wijst erop dat 16-9 een Cycle bodem was. Mocht het toch een halfmast zijn in de uurgrafiek.


Groningen, archives, bitcoin, news

In 2017 waren de Primary's kort en de Intermediate s niet herkenbaar. Dat geeft een herstelrally tot voor de Kerst. Er is nog steeds geen acceptabele correctie voor een Minor bodem. De indruk bestaat wel dat dit technisch als een shortsqueeze kan worden gezien. Wanneer de liquiditeiten dan vrij zijn gemaakt is er weer rust. Het zal tegenhanger bitcoin toch niet waar zijn dat een Kitchin-bodem was? Prognose week 1 4 Ziet u hoe laat de top is gevormd in de actuele Intermediate? Er moet iets achter de schermen gebeurd zijn. In die appendix komt dan de collaps die in een klap de Kitchin bodem neerzet. Langer dan komende week kan het niet. Dit werd afgelopen week bevestigd door de daling onder de vorige Cyclebodem per 8-7. Maar alle logica van de cyclische theorie wordt getart. Tja, waar gaat die bodem vallen.


M: work from home job opportunity

Als Tsipras niet uitlegt wat de gevolgen zijn van NO en de Grieken komende week de financiele chaos ervaren, zou dat een ommekeer in hun houding kunnen veroorzaken. We zijn van mening dat er geen volledige Cycle meer volgt naar de Kitchin-bodem, maar een appendix met de lengte van een Primary met een gemiddelde van 98 dagen en een deviatie van. In deze Kondratieff werden ze bevorderd door de oorlogseconomie. En het patroon de laatste zullen de eersten zijn, zou een andere Kitchin-lengte voorspellen. Immers voor een appendix ter grootte van een Primary is de tijd kort; gemiddeld 3 maanden, maximaal 4 waarvan er 1 is verstreken. Wij blijven onze twijfels houden over de vermeende Cycle bodem per 9-11. We hebben al eens hamsterende Chinezen gezien. Noodzakelijke unwindings, margin calls en of plotseling default van een vooraanstaande bank, dan is het alle hens aan dek en liquide maken van assets, dus een collaps. Dalingen kunnen dan voortkomen als reactie op toenemende onzekerheid rond de toch al gespannen geopolitieke situatie. Aannemelijk is dat deze diepe en brede correctie van -70 tot -80 punten een GrandCycle bodem vormt. Een faillissement in 2010/2011 binnen de Eurozone zou rampzalig zijn voor het vertrouwen in de nog jonge Euro, en de olievlekwerking destijds naar de overige armlastigen kon leiden tot implosiegevaar van de hele Eurozone. Het is afwachten of deze structuur doorzet. Maar beoordelen we de maandgrafiek niet met bearische wensgedachten dan is het een zuivere waarneming die voldoet aan de theorie te weten: uitbraak tegenhanger bitcoin en pullback.


Echter het stijgt in deze deflatoire periode. Verwacht daar nog een OG blow-off. We kunnen niets anders doen dan wachten op een top van deze 2e Primary in de Cycle en dan nog eens proberen een september daling mee te pakken naar de Cycle-bodem. Een zichzelf versterkend effect ontstaat, waarop het voor bedrijven interessant wordt om de flexibele schil groter te maken ten koste van vaste medewerkers. Maar met name de DAX heeft deze top al lang duidelijk genomen. Pensioenfondsen meer rendement, banken versterkt. Dat impliceert nu al de start van een eindejaarsrally in alle heftigheid. Een ongeschreven regel zegt dan dat het jaar lager eindigt. Echter gezien de late toppen en accumulatiefase denken wij dat de correctie niet zo diep zal gaan als 2015. Dus aannemelijk is een correctie komende week. Mocht dat wel zo zijn dan zal de AEX in deze GrandCycle leeg lopen, maar het zal dan geen crash geven. Deze stijging heeft de kracht van een aanhoudende shortsqueeze.